Az életünkben mindennek a pozitív oldalán kell lennie, mert egyébként az élet minősége válik kritikussá: konkrétan másokat és magunkat is negatívan fogjuk megítélni.  Fordult már elő veled, hogy feltetted magadnak ezt a kérdést: ezt hogyan fogom megoldani? Minden napi életünk során számos esetben kerülünk olyan helyzetbe, amikor úgy érezzük: ez bizony kívül esik a komfortzónánkon. Kicsit feszengünk, kicsit zavarban vagyunk: érezted már magad így? Ilyenkor mit teszel? Barát? Család? Vagy marad az Internet és a Google, aki neked is a jó barátod?

Gondolj bele! Egészen addig, amíg felhőtlen vidámsággal vásárolunk, észre sem vesszük, hogy van minőségi kifogás, vagy van olyan, mint rossz minőségű termék. Amikor viszont megjelenik a probléma, azt sem tudjuk hová menjünk.

Hogyan is fogalmazta ezt meg egy 17 éves fiatal hölgy, arra a kérdésre, hogy mit is tehetne?

Adhoc.Support” Mondjuk 17 évesen végül is mit tehetnénk? Irány a szüleink és megoldás keresés?
Mi van, akkor ha azt a választ kapjuk, a mi vásárlásunk és mi a problémánk?” -szól ez a néhány kérdés egy 17 éves szájából és pont hasonlóan folytatódik.

” Valahogyan így kerültem szembe magával a termék reklamáció kérdésével is. Barátnők, barátok, iskolatársak?  Eszedbe se jusson! Ott álltak kezüket tárogatva, én meg? Na mehetek a hová is? Az Internet majd segít… – mondták. Meg a Google a jó barátod: hát köszi, de én még sehol sem reklamáltam.”  -mondta végül.

Az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösség a fogyasztók gazdasági érdekeit szolgálja: költségeit a közösség befizetései és az általa ajánlott szolgáltatásokból befolyt díjak finanszírozzák.

Bárkivel szemben pereskedni mérhetetlen kockázat és költség lehet: amikor mégis perre kell vinni az ügyet, a közösségünk jogi partnerei, önkéntes vagy finanszírozott jogi képviselőként magát a közös célt képviselik. Költségeiket pedig azokból a befizetésekből egyenlítjük ki, melyeket a közösségünkben fantáziát látó embertársak befizetnek, egyedi ügyeik intézésére, vagy donáció formájában.

A donáció hatalmas erőforrás: a siker záloga az, hogy erősek vagyunk, és tőkénk gyarapodásával az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösség által elért sikeres megoldások jó híre is eljut mindenkihez.

Az, hogy megoldjuk ügyeket, vagy az, amiket már megoldottunk az elmúlt években, amikor maga a közösség erejét adó megoldás létrejött, azt pont azok jószándéka hívta életre, akik eddig is támogatták munkánkat.

A közösség ereje az, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül, és tudjuk, hogy másoknak is hasonló a megoldásra váró problémái vannak.

Az érdekünk az, hogy megoldjuk az ügyeket, eközben békével, tisztelettel, de tekintélyünket építő módon jussunk el a végső, érdemi megoldáshoz. A cél az, hogy a megoldás megszüntesse a jövőbeni hasonló problémákat. A világ számos országában létrejövő termék és szolgáltatás panasza legyen egy működő metodika. Aki pedig etikátlan, értéktelen, minőségileg kifogásolható terméket ad embertársaink kezébe, az vagy változtasson, vagy hagyja abba amit csinál!

Közösségünk ereje, hogy elérhetjük a fókuszpont segítségével a gyártói felelősséget: ahogyan megszűnnek a határok, a panaszok egybefogott akár több ezres száma rávilágíthat egyes gyártók tudatos hanyagságára is. Azt reméljük, hogy a gyártók felismerik az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösség hasznosságát és elemzéseit, iránymutatásait, panaszjelzéseit. Így már akkor érdemben elfogadják, befogadják vagy előzetesen és tudatosan megrendelik, mielőtt a tömeges panaszok okán akár az egész cégük, márkájuk kerül egy Adhoc.Support által kezdeményezett ügy fókuszába!

Munkánk kereskedelmi termék, szolgáltatás jellegét a felsorolt adatokat elemző rendszerek biztosítják, míg szakmai fejlődését, számos nemzetközi egyetem oktató csapatának vezető munkatársai koordinálják.

Adhoc.Support

Te érezted már magad egyedül egy kereskedelmi reklamáció során?

Az Adhoc.Support segítségével a “Közös erővel, együtt!” érzés megerősödik és a remény erőt ad, hogy neki fussunk a megoldás keresésének. Így a termékbe vetett bizalmunk elvesztése helyett sikeres megoldásra tudunk jutni.

Ezt az érzést tudjuk átélni, ha jól jövünk ki egy reklamációból, panaszkezelésből.

Csatlakozz közösségünkhöz, és éld át azt a folyamatosan növekvő információ és adatmennyiség nyújtotta tájékozottságot, amiben a te panaszod és mások panaszai is egy adatként hozhatja el a biztonságos megoldáshoz vezető utat!

 

Csatlakozás a közösséghez

 

WordPress Cookie Értesítés Real Cookie Banner által